Resistancen erkender, at vi er en del af omverdenen og derved også har et ansvar for at sørge for, at verden bliver et bedre sted for alle.
Vi har derfor vedtaget, at vi vil leve op til vores ansvar med følgende tiltag, som i Resistancens ånd alle er blevet valgt ved afstemning:

Logens sponsorbarn: Vi har et sponsorbarn ved SOS Børnebyerne i Somaliland som hedder Abdiasis Osman som vi håber at hjælpe med at få en uddannelse og opnå sine mål i livet.

Share the Meal: Vi har inddraget FN’s officielle app, hvori man kan støtte udsatte børn med et måltid mad, i vores hverdag og vi sørger for vi jævnligt donerer måltid.
Læs mere om hvordan det fungerer lige her.

Kødfri dag: Da kødproduktion er en af de allerstørste klimasyndere, har vi i logen forpligtet os til at holde en ugentlig kødfri dag. Formår man ikke at have en kødfri dag på en uge, kan man købe aflad ved at donere 1 måneds måltid gennem Share the Meal appen.


Årligt godtgørende arrangement: Vi har i logen forpligtet os til årligt at udføre et arrangement som kommer planeten eller udsatte mennesker til gode. Dette arrangement vil komme til afstemning hvert år, så vi altid sørger for at vi udfører relevante og vigtige aktiviteter.

Læs mere om om livet i Resistancen lige her.