Boksekampen om magten – Rumble in the concrete jungle

To venner bliver for én søndag, modstandere.

Rygtet har måske bredt sig gennem små fugles næb. Nu er det officielt. 1. september bliver skabet sat på plads!

Vi har grundet flere uenigheder besluttet os at afgøre det med en boksekamp. En dyst på styrke, mod og taktik.

Frederik “Aaah yeah” Ahring VS Max Emil “The Hammer” Haugelund.

Læs en kort beskrivelse af deltagerne her https://www.resistancen.dk/medlemmer-2-0/

Tag din kæreste, ven og bedstemor under armen og deltag i dette fantastiske event, oplev denne ekstraordinære forestilling på nært hold! Dette event er ikke forbeholdt venner og familie. Vi byder alle der har brug for en skelsættende søndag velkomne.

vi stiller lidt drikkevare til rådighed for de fremmødte.

Vi håber at se jer allesammen og at i vil nyde denne specielle dag med os ♥

Spørgsmål og henvendelser rettes mod Max Emil Haugelund.

Vyberte si něco ze všech různých sexuálních zásluh hlavních postav – úkol je nemožný: příliš jasné a vzrušující nápady nás hodí. Ale hlavní věc ve všech intimních scénách filmu “9 1/2 týdnů” je odvaha a naprostou důvěru ve svého partnera. John a Elizabeth byli tak zamilovaní do tato takže vášnivě chtěli být drahý a dát každému centimetrovi jeho těla v moci milovaného člověka, že celý film se změnil v něco vzrušujícího a vzrušujícího. Jak jinak?